Competițiile de baschet 3×3 sunt adevărate festivaluri de sport urban și distracție, care includ nu doar meciuri de baschet ci și muzică non-stop în timpul meciurilor, momente de entertainment sau concursuri pentru spectatori.

Campionatele Mondiale de Baschet 3×3 pentru tineret au programate în pauzele dintre meciuri momente de circ cu artiști ai Circului Metropolitan, momente de dans și majorete sau demonstrații de slam-dunk.

Face Team (HUN)

Trupă de slam dunk acrobatic, cu 14 recorduri Guiness realizate de-a lungul anilor și show-uri pe tot cuprinsul globului. 

Dunk Elite (GBR, POL, DEN)

Piotr Grabowski (Polonia), Joel Henry (Marea Britanie) și Bartosz Szwed (Danemarca) sunt dunkerii profesioniști care vor fi prezenți la Circ.

Orban Gabor (ROU)

Deținător a două recorduri Guiness, fost participant la Românii au Talent și Orban Gabor face spectacol pe două roți, la extrem.

Dyversy Laser Show (ROU)

Un spectacol de sunet și lumină realizat de către trupa de dansatori profesioniști Dyversy cu apariții pe mai multe scene ale lumii.

Artiștii Circului Metropolitan

Obișnuiți deja ai evenimentelor de baschet 3×3 marca Sport Arena Streetball, artiștii Circului Metropolitan vor evolua chiar pe teren propriu!

Majoretele iSports Dancers

Rezidente la meciurile de acasă ale clubului de fotbal Rapid București, majoretele iSports Dancers din Ploiești vin la Mondialul de 3×3. 

Ansamblul folcloric Drag de Măgurele

Ansamblul folcloric Drag de Măgurele va aduce la circ savoarea și tradiția dansurilor populare românești în mai multe momente. 

Ana Dance

Una dintre cele mai populare școli de dans din București vine la Circ pentru mai multe momente de dans modern.